Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ
SARANTIS TRANS
Μεταφορές & Ψυγειομεταφορές Λάρισα 
Η μεταφορική εταιρεία μας “Sarantis Trans” η οποία εδρεύει στα Τρίκαλα και διαθέτει εγκαταστάσεις και στην Λάρισα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια στο χώρο των μεταφορών και ψυγειομεταφορών, προσφέροντας όλα αυτά τα χρόνια ολοκληρωμένες υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με στόχο την πλήρη ικανοποίηση κάθε πελάτη και επιχείρησης.
 
Διαθέτοντας ένα σύγχρονο στόλο που αποτελείται από 17 σύγχρονα φορτηγά πραγματοποιούμε μεταφορές - ψυγειομεταφορές νωπών, φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων στην Λάρισα, την Αθήνα, τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία. 
 
Ακόμα, πραγματοποιούμε παράδοση παλέτα - παλέτα στην πόρτα σας, με τα πλήρως εξοπλισμένα φορτωταξί που διαθέτουμε, εξυπηρετώντας άμεσα τη Μαγνησία αλλά και όλη τη Θεσσαλία. 
 
Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας μπορεί να σας εγγυηθεί ότι η μεταφορά των προϊόντων σας θα πραγματοποιεί με ταχύτητα και ασφάλεια. Πιο συγκεκριμένα το βράδυ φορτώνουμε, το πρωί παραδίδουμε ώστε η μεταφορά να γίνει πάντα στην ώρα της. Τα φορτηγά μας παρακολουθούνται μέσω GPS, έτσι μπορούμε να γνωρίζουμε ανά πάσα ώρα και στιγμή την πορεία των προϊόντων σας. 
 
Όλα τα φορτηγά - ψυγεία μας φέρουν FRC πιστοποίηση (δίκτυο καταλληλότητας) και διαθέτουν θερμογράφους ώστε να μπορούμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι όλα τα προϊόντα θα μεταφερθούν κάτω από τις ιδανικές συνθήκες που χρειάζονται.
 
Χάρη στην συνέπεια, τον επαγγελματισμό και τις οικονομικές τιμές μας, η εταιρεία μας, έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να αποκτήσει ένα σταθερό και αναπτυσσόμενο πελατολόγιο, καθώς και ένα δίκτυο εξαίρετων συνεργατών με αποτέλεσμα να εδραιωθεί στο χώρο των ψυκτικών μεταφορών.

Στόχος και σκοπός μας όλα αυτά τα χρόνια, είναι η μεταφορική εταιρεία μας ​“Sarantis Trans” να μπορεί να αντεπεξέλθει πλήρως σε όλες τις ανάγκες των σύγχρονων επιχειρήσεων. Για αυτό δεν σταματάμε ποτέ να εξελισσόμαστε και να ανανεώνουμε τον στόλο οχημάτων μας.