Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
Sarantis Trans | Μεταφορές & Ψυγειομεταφορές Λάρισα
Εάν ψάχνετε μία αξιόπιστη επιχείρηση για να αναλάβει την μεταφορά των εμπορευμάτων σας σίγουρα η μεταφορική εταιρεία μας “Sarantis Trans” μπορεί να σας εξυπηρετήσει και να φροντίσει ώστε να μείνετε πλήρη ικανοποιημένοι. 
 
Χάρη στην μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των μεταφορών - ψυγειομεταφορών αλλά και τον σύγχρονο στόλο οχημάτων φορτηγών που διαθέτουμε, η εταιρεία μας, μπορεί να σας εξασφαλίσει την άμεση και ποιοτική μεταφορά των προϊόντων σας. 
 
Όλα τα φορτηγά μας διαθέτουν πιστοποίηση FRC, θερμογράφους και GPS παρακολούθησης ώστε να γνωρίζουμε ανά πάσα στιγμή που βρίσκεται το κάθε φορτηγό.
 
Διαθέτοντας έμπειρο, εξειδικευμένο και υπεύθυνο προσωπικό μπορούμε να αναλάβουμε όλο το κομμάτι της μεταφοράς, την περισυλλογή, τη φόρτωση και τη διανομή των φορτίων. Με έδρα τη Λάρισα εκτελούμε μεταφορές σε όλη την Ελλάδα, και με τα ειδικά εξοπλισμένα με υδραυλική πόρτα φορτωταξί, πραγματοποιούμε μεταφορά μεμονωμένων παλετών και δεμάτων στη Μαγνησία αλλά και όλη τη Θεσσαλία.​
 
Συγκεκριμένα εκτελούμε:
 Μεταφορά φρέσκων φρούτων και λαχανικών
 Μεταφορά γαλακτοκομικών και τυροκομικών
 Μεταφορά αλλαντικών
 Μεταφορά κατεψυγμένων
 Παλέτα - Παλέτα μεταφορά σε Λάρισα, Τρίκαλα, Βόλο, Καρδίτσα και όλη τη Θεσσαλία
 Αποθήκευση - Φύλαξη σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα
 
Η μεταφορική εταιρεία μας “Sarantis Trans” διαθέτει δική της μερίδα στα ψυγεία Αλάσκα στον Αγ. Ι. Ρέντη στην Αθήνα, ψυγεία στο διακομιστικό της κέντρο στη Λάρισα  και ψυγεία στη Θεσσαλονίκη.​ Έτσι σας παρέχουμε τη δυνατότητα φύλαξης των προϊόντων σε χώρους που τηρούν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας, καθώς παρέχουν ιδανικές  συνθήκες για τη φιλοξενία των προϊόντων. Υπάρχει δυνατότητα διατήρησης φρέσκων φρούτων, λαχανικών, γαλακτοκομικών, τυροκομικών, αλλαντικών και κατεψυγμένων.
 
Θέλοντας να διασφαλίσουμε τα προϊόντα που μας εμπιστεύεστε, παρέχουμε ασφάλεια σε όλα τα εμπορεύματα, και σε περίπτωση οποιουδήποτε ατυχήματος, αποζημιώνουμε πλήρως το φορτίο του πελάτη μας.